به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علیرضا آشناگر، استاندار سمنان در ارتباط ویدئو کنفرانسی با تعدادی از ایتام شرکت کننده در دوره آموزشی بورس در دامغان با قدردانی از تلاش فرماندار و مسئولان کمیته امداد در پیگیری امور مربوط به اقدامات خلاقانه گفت: بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه اقدامات مرتبط با طرح شتابا در شهرستان دامغان بخوبی پیش رفته و آمار ۹۰ درصدی اخذ کد بورسی برای ایتام تحت پوشش بسیار امیدوار کننده است.
استاندار سمنان هدف از اجرای طرح شتابا را ایجاد تحول در نظام حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) عنوان کرد و اظهار داشت: زمانی که طرح شتابا پیشنهاد شد، خود ما نیز انتظار نداشتیم که این طرح با چنین سرعتی پیش رفته و با چنین استقبالی مواجه شود.
آشناگر در ادامه با ذکر این نکته که منشاء ثروت در دوره های مختلف زمانی در کشور ما متفاوت بوده و متناسب با آن تولید ثروت نیز انجام شده است گفت: برای مثال در عصر کشاورزی، زمین منشاء ثروت بود و در عصر صنعت، سرمایه گذاری و صنایع موجب خلق ثروت گردیده و بطور طبیعی ، منابع و مبانی ثروت آفرینی در کشور ما تغییر کرد. وی اضافه کرد : در زمان حاضر، بمنظور تولید ثروت باید از اطلاعات و داده ها، بیشترین استفاده را نمود.
استاندار اظهار داشت: در این کره ی خاکی، کم نیستند افرادی که با اتکاء به دانش و توانمندی های اطلاعاتی خود تولید ثروت نموده و در این راستا صاحب نام شده اند.
علیرضا آشناگر یکی از ضعف های بزرگ سیستم آموزشی در کشور را عدم آموزش راههای خلق و تولید ثروت و کسب سرمایه به دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت : فرزندان ما باید آموزش دیده و یاد بگیرند که چطور پول را مدیریت نموده و افزایش دهند. وی ادامه داد: ما باید درآمد بیشتر برای اشتعال آفرینی ایجاد کنیم و ثروت خود را مدیریت نماییم.
آشناگر گفت: اگر ما از فرزندان ایتام صرفا حمایت مالی نماییم ، کار بزرگی را برای آنان به انجام نرسانده ایم ، بلکه باید آنان را به آموزشهای مدیریت بازار سرمایه آشنا نموده و در واقع ماهیگیری را به آنان آموزش دهیم.
استاندار سمنان اضافه کرد: اگر شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، مطالب ارائه شده را بخوبی فرا بگیرند، قطعا می توانند از سرمایه ی خود بخوبی محافظت نموده و آن را افزایش دهند.
مبدع طرح شتابا در کشور گفت: در حال حاضر تامین اعتبار اولیه برای حضور در بازار سرمایه و خریداری سهام، توسط کمیته امداد برای ایتام به انجام رسیده است.
استاندار گفت: ایتام و فرزندان تحت پوشش کمیته امداد، باید دانش خود را در بازار سرمایه افزایش داده تا از این بازار سود آفرینی بیشتری داشته باشند.
وی عنوان کرد: معتقدیم افراد تحت حمایت کمیته امداد ، پس از رسیدن به سن استقلال ، باید از نظر مالی نیز مستقل شوند. استاندار سمنان با ذکر این نکته که بی شک بی پولی و فقر موجب دغدغه مندی است گفت: اگر از امکانات بدرستی استفاده شود می توانیم بر فقر غلبه نماییم.
استاندار از کمیته امداد خواست تا تلاش نماید تا آموزش های خود برای ایتام تحت حمایت را افزایش داده و از مشارکت خیرین فکری و معنوی نیز در توانمند سازی ایتام استفاده نماید.
آشناگر اضافه کرد: در صورت توانمند سازی ایتام و آشنا سازی آنان با مدیریت بازار سرمایه، یقینا شاهد تغییر مسیر شغلی و زندگی این عزیزان خواهیم بود.
وی اظهار امیدواری کرد تا از میان مدد جویان شرکت کننده در این کارگاه آموزشی ، فعالین متبحر اقتصادی رشد نمایند که بتوانند به اقتصاد کشور کمک کنند.
استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از طرح هایی که برای تقویت بنیه خانواده های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در حال انجام است طرح تامین نیازمندی های ایتام می باشد که مراحل اجرایی آن خوبی در حال اجرا می باشد.
استاندار در پایان سخنان خود از مدد جویان شرکت کننده در این کارگاه آموزشی خواست، مباحث مطرح شده در این کارگاه را جدی گرفته و حداقل روزی یکساعت برای آموزش بازار سرمایه زمان بگذارند تا شاهد اثر بخشی و تاثیر گذاری این دوره در زندگی خود باشند
در ارتباط ویدئو کنفرانسی با تعدادی از ایتام شرکت کننده در دوره آموزشی بورس مطرح شد:
افراد تحت حمایت کمیته امداد ، پس از رسیدن به سن استقلال ، باید از نظر مالی نیز مستقل شوند
استاندار سمنان گفت : معتقدیم افراد تحت حمایت کمیته امداد ، پس از رسیدن به سن استقلال ، باید از نظر مالی نیز مستقل شوند.
نظر شما